top of page

Sisteme de detectie efractie

Sistemele de alarmă antiefracție au ca principal scop detectarea in timp real a eventualele tentative de efracție sau de acces neautorizat intr-un spațiu protejat, de a avertiza sonor si visual acest lucru si eventual de a  transmite alarma către sistemele de management de securitate, alarmând  forțele de intervenție. Folosirea acestor sisteme pe lângă scopul de protecție are și un puternic efect de descurajare al infractorilor.

BIP Telecom va oferă sisteme personalizate complete care sa va protejeze împotriva intrării prin efracție si a furtului oferind consultanta la stabilirea soluției optime.  Deține licență emisa de IGPR pentru proiectare, instalare, modificare sau întreținerea a componentelor sau sistemelor de alarmare împotriva efracției. De asemenea, echipa BIP Telecom este formată din ingineri și tehnicieni avizați IGPR, profesioniști cu experiență în domeniu, certificați pentru a proiecta și a instala sistemele de securitate.

Soluțiile noaste cuprind următoarele:

  • sisteme de alarmă antiefracție pentru incinte închise (locuințe, sedii de companii, magazine, depozite, etc.);

  • sisteme de alarmă antiefracție exterioare/perimetrale;

  • sisteme de alarmă antiefracție site/multisite;

  • sisteme de alarmă antiefracție analogice/digitale;

  • sisteme de alarma antiefracție cablate/wireless.

 

De asemenea sistemele de alarmare antiefracție se pot integra cu alte sisteme de securitate (incendiu, supraveghere video, control acces) pentru a permite implementarea unor protocoale mai complexe de securitate.

bottom of page