top of page

Termeni&Conditii

Termeni generali

Pagina de internet www.bip.ro (in continuare: “pagina de internet”, “website”, sau “pagina”) este creata si administrata de S.C. BIP Telecom S.R.L. (in continuare “BIP Telecom” sau “noi”). Prin “utilizator” se înțelege orice persoana care accesează aceasta pagina de internet.

Acceptarea condițiilor de utilizare

Prin simplul fapt ca accesați aceasta pagina de internet se considera ca ați citit si cunoașteți in totalitate Termenii si Condițiile de Utilizare, ca va sunt clare, le acceptați si va obligați sa le respectați in totalitate. Daca nu sunteți de acord cu acești Termeni si Condiții de Utilizare, va rugam sa părăsiți imediat pagina de internet si sa nu folosiți conținutul ei. Daca aveți întrebări sau nelămuriri referitoare la acești Termeni si Condiții de Utilizare, va rugam sa ne scrieți la adresa de e-mail: office [at] bip.ro

Modificări

Putem modifica oricând si fără nicio justificare sau înștiințare, sub aspectul conținutului si/sau al formei, aceasta pagina, precum si acești Termeni si Condiții de Utilizare. Din acest motiv va rugam sa va informați din timp in legătură cu eventualele modificări si sa va familiarizați cu acestea. Daca nu decidem altfel, orice modificare intra in vigoare la data publicării sale pe aceasta pagina. Se considera ca utilizarea paginii de internet după intrarea in vigoare a modificărilor înseamnă cunoașterea si acceptarea acestora de către utilizatori.

Interdicții

Utilizatorilor le sunt interzise: adăugarea oricărui conținut obscen, jignitor, indecent sau inadecvat, inacceptabil sau ilegal, încălcarea drepturilor oricărei persoane care are acces la aceasta pagina, introducerea unor date virusate sau materiale nocive, precum si perturbarea, in orice mod, a funcționarii normale a acestei pagini de internet.

Utilizatorii își asuma răspunderea pentru consecințele propriilor fapte ce nu sunt in concordanta cu legea si cu prezentele condiții, precum si pentru orice fel de prejudicii ce ar putea apărea ca urmare a săvârșirii acestora. Ne rezervam dreptul de a face apel la orice mijloace legale de protecție, pentru a preveni/împiedica utilizarea acestei pagini in moduri sau scopuri care contravin legii sau Condițiilor de Utilizare, precum si de a solicita sancționarea conform legii, a utilizatorilor care au acționat/acționează in scopul alterării, deteriorării sau distrugerii conținutului sau aspectului paginii sau care afectează in orice mod securitatea acesteia.

bottom of page