top of page

Sisteme de control acces

Din ce in ce mai multe companii au nevoie de un sistem de securitate care sa permită controlul si procesarea eficienta a informațiilor. In prezent, sistemele de control al accesului trebuie sa presupună mai mult decât închiderea sau deschiderea ușilor. Sistemele de management ale accesului furnizate de BIP Telecom, va asigura ca doar persoanele autorizate au acces conform politicilor stabilite de către organizație. Siguranța sporita precum si gestiunea accesului caracteristice sistemelor electronice pot fi utile in aceeași măsură oricărei afaceri indiferent de anvergura.

Avantaje ale sistemelor de control a accesului:

  • identifica accesul in organizația dumneavoastră;

  • definire rapoarte de pontaj;

  • restricționează accesul in zonele protejate;

  • asigura un mediu de munca mai sigur.

 

BIP Telecom proiectează si instalează soluții de Control Acces atât pentru aplicațiile de mici dimensiuni, rezidențiale, cat si pentru cele comerciale, instituții, centre de afaceri etc. Aceste soluții personalizate folosesc o multitudine de tehnologii de identificare bazate pe Card/Tag, identificare biometrică, identificare video, etc.

Aceste soluții oferă o gamă largă de rapoarte de management analizate după diferite criterii: primul sosit/plecat, absenteism, prezența într-o zonă, număr ore lucrate/departament etc., Aceste rapoarte pot fi trimise automat rapoarte în zile, ore și la adrese prestabilite pentru a ușura managementul soluției.

bottom of page