top of page

Cablari structurate date&voce

Cablare structurată date&voce, reprezintă o serie de standarde care definesc modul în care sunt instalate cablurile care compun o rețea informatica dintr-o clădire care poate avea destinație de birouri, industrială  sau chiar casnică.

Aceste standarde presupun utilizarea de echipamente standardizate (prize, patch panel, rack) pentru a realiza conexiunile între dispozitive și a determina exact modul în care se utilizează aceste conexiuni.

Cablarea structurată aduce avantaje de cost al unei clădiri pe termen lung datorită flexibilității ușoare în reconfigurarea unei rețele și eliminarea necesității de recablare.

Rețelele de cablare structurata pe cupru si fibra optica completează managementul global al resurselor conducând la reducerea costurilor de întreținere. Acest tip de rețele este menit sa eficientizeze si sa ușureze implementarea oricărei infrastructuri. Cablările structurate date&voce sunt concepute pentru a creste gradul de control si vizibilitate al IT managerilor, asupra tuturor echipamentelor din rețea indiferent unde sunt acestea.

BIP Telecom are experiența și capacitatea tehnică pentru a proiecta și executa rețele structurate voce-date pe cupru (cat 5e, cat6/6a, cat 7/7a) cat si fibra optica (single mode, multimode).

Rețelele de cablare structurata date&voce instalate de BIP Telecom beneficiază de teste de certificare si calificare, cu echipamente de la cei mai prestigioși producători in domeniu, oferind calitatea si fiabilitatea dorite si necesare.

bottom of page